Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

 

Stebo neemt energiefactuur onder de loep.

Stebo neemt energiefactuur onder de loep.

Herman Gerarts liet onlangs door Stebo een gratis energiescan uitvoeren in zijn appartement. Het doel was om energie te besparen en dus ook een lagere energiefactuur te krijgen. “Sindsdien heb ik al tientallen euro’s bespaard”, zegt
Herman.

Herman ontving de energiescanner van Stebo in zijn appartement in Maaseik. “De energiescanner stemde haar tips om energie te besparen helemaal af op het appartement waarin we wonen. Zo zijn de tips praktisch, haalbaar en erg concreet. We hadden ook een gesprek over energie en hoe wij daar als bewoners mee omgaan. Dankzij de interessante tips zijn we sindsdien heel wat zuiniger en bewuster met energie omgegaan. Met een lagere factuur als gevolg. "En hoe lager onze energiefactuur, hoe beter”, zegt Herman.

Tot slot voerde de energiescanner van Stebo samen met de bewoner ook de VREG-test uit. “Tijdens deze test overlopen we samen welke energieleverancier en welk energiecontract voor ons het meest voordelig is. Dat leverde me een forse besparing op van enkele tientallen euro’s per jaar. In grotere gezinswoningen kan die besparing zelfs oplopen tot enkele honderden euro’s per jaar. Enkel door je energiecontract eens te bekijken! Ik kan een energiescan dan ook aan iedereen aanraden. De medewerkers van Stebo zijn vriendelijk en zorgen ervoor dat je echt heel wat geld kan besparen”.

 

« terug
webdesign by CRE8 | Disclaimer