Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

 

Nieuwe woningen in Graevenveld, Bree

Nieuwe woningen in Graevenveld, Bree

Op woensdag 31 oktober 2018 kregen 9 bewoners de sleutel van hun nieuwe woning , gelegen in Graevenveld in Beek, Bree. Een maand later hebben de meeste bewoners hun intrek genomen. We brachten hen een bezoekje en vroegen hun naar hun woonervaring in de nieuwe woning.

Lucie heeft veel tegenslag gekend en kan nog steeds niet geloven dat ze deze woning van Ons Dak aangeboden heeft gekregen. Ze startte met de verhuis op de dag dat ze de sleutels in ontvangst heeft genomen en geniet nu met volle teugen van haar nieuw stekje.
Omwille van haar vrijwilligerswerk op de school in Bree kan Lucie de aanwezigheid van de jongeren in de buurt erg waarderen. Ze komt regelmatig de jongeren die in het gebouw van VZW Jeugdzorgcentrum verblijven tegen tijdens haar wandelingen.

Zilja woonde voorheen in een dakappartement in het centrum van Bree. Samen met haar vriend verhuisde ze naar een nieuwe woning op de Saffierstraat in Graevenveld in Bree. Op enkele dagen tijd was het jong koppel verhuisd naar de nieuwe woning.
De rust is heerlijk vertelt Zilja. Er is geen druk verkeer. Als je met het raam open slaapt, hoor je ‘s morgens hoe de postbode de post in de brieven-bus steekt. Het is zo stil, dat je het papier in de bus hoort vallen.
De woning is ideaal. ze is compact en toch zijn de ruimtes groot genoeg, is er een tuin en een open omgeving die later nog met meer groen wordt aangelegd.

VZW Jeugdzorgcentrum

Op dezelfde site bouwde Ons Dak een gebouw voor VZW jeugdzorgcentum. De jongeren en begeleiding van afdeling Kajo verhuisden midden november naar hun gloednieuw gebouw. Ze nodigden hun buren alvast uit voor een kennismaking.

« terug
webdesign by CRE8 | Disclaimer