Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

 

Dienst bewonerscontacten breidt uit

Dienst bewonerscontacten breidt uit

Begin augustus verwelkomde Ons Dak Beau Bullen. Als nieuwe medewerker op de dienst bewonerscontacten volgt ze individuele dossiers op. Na een meeloopperiode met Sandra Paas zal Beau huisbezoeken afleggen over onderhoud van woning of tuin, kennismakingsbezoeken en de opvolging van sociale meldingen.

De dienst

De dienst bewonerscontacten bestaat uit drie medewerkers. Sandra en Beau volgen individuele dossiers en sociale meldingen op. Noke organiseert infosessies, bewonersoverleg en wijkactiviteiten. Ze verzorgt ook de communicatie naar de huurders.

Doelstelling

Samen met de huurders werkt Ons Dak aan een aangename woonomgeving. Aan de hand van infosessies, burenoverleg en wijkondersteuning tracht Ons Dak huurders samen te brengen en haar steentje bij te dragen aan een leuke buurt. De dienst is eveneens het aanspreekpunt voor onaangepast woongedrag, moeilijkheden omtrent leefbaarheid, onderhoud,…

Ons Dak komt echter niet tussen bij burengeschillen. Heb je een burengeschil? Probeer in gesprek te gaan met je buur. Laat ergernissen niet escaleren. Ga het gesprek aan op een rustige manier. Heb je een burenconflict? Dan verwijzen we je door naar burenbemiddeling, de politie of de vrederechter.

 

« terug
webdesign by CRE8 | Disclaimer