Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

 

De nieuwe huurprijs

De nieuwe huurprijs

Begin december ontving je de nieuwe huurprijs voor je woning. Je betaalt de nieuwe huurprijs vanaf begin januari 2022.

Automatische opdracht

Betaal je de huur via een automatische opdracht? Neem contact op met je bank om de huurprijs aan te passen of pas hem zelf aan via online banking.

Lukt dit niet op tijd? Geen nood. Betaal voor 11 januari het verschil manueel bij met dezelfde mededeling (deze staat vermeld op de fiche van je nieuwe huurprijs).

Domiciliering

Bij je nieuwe huurprijs vind je een document om een domiciliering te starten.  Een domiciliëring kan je online activeren of je vult het document in en je bezorgt het terug aan Ons Dak. Je bank betaalt dan vanaf volgende maand steeds op tijd het juiste bedrag. Is de betaling niet gelukt omdat er bijvoorbeeld niet genoeg geld op je rekening stond?  Geen nood. Je krijgt per mail een herinnering en de bank probeert het enkele dagen later opnieuw.

Let op: Je ontvangt van Ons Dak een bevestiging dat we je aanvraag goed ontvangen hebben. Daarin wordt vermeld vanaf wanneer de betalingen automatisch verlopen. Het is mogelijk dat je de huur nog één maand manueel moet betalen.

Klantenportaal “Mijn Dak”

Je nieuwe huurprijs verschijnt vanaf begin januari ook in Mijn Dak.  Behalve je huurprijs staan in je portaal nog veel meer interessante dingen.  Bij je huurprijsberekening vond je hierover ook meer
informatie.  Log zeker eens in en ontdek het zelf!

Huurprijsherziening

De nieuwe huurprijs is berekend op je gezinsinkomen van 2019. Is je huidig inkomen aanzienlijk
lager dan dat van 2019? Vraag dan een huurprijsherziening aan via “Mijn Dak” of via vicky.verlaak@onsdak.be

« terug
webdesign by CRE8 | Disclaimer